Frank Mangs Center ry

Frank Mangs Center ry perustettiin kevällä 2002. Yhdistyksen tarkoitus on herättää kiinnostusta vuonna 1897 Närpiössä syntyneen ja 1994 Karlstadissa, Ruosissa kuolleen julistajan ja kirjailijan Frank Mangsin elämään, sekä hänen kirjailijan työhönsä ja teologiseen ajatteluunsa, joka teki hänet tunnetuksi menestyksellisenä herätyssaarnaajana Pohjolassa ja Yhdysvalloissa.

Yhdistys toimii ekumeenisesti ja haluaa tavoittaa ihmisiä aikanamme. Se järjestää erilaisia ​​kristillisiä tapahtumia, tekee yhteistyötä muiden kristittyjen, voittoa tavoittelemattomien ja kulttuurijärjestöjen sekä hallituksen ja kuntien kanssa. Nykyään yhdistyksellä on yli 500 jäsentä eri puolilta maailmaa, joista suurin osa on Suomesta ja Ruotsista.

Voit hakea yhdistyksen jäsenyyttä napsauttamalla "Yhteydenotto" ja täyttämällä lomakkeen. Yhdistyksen jäsenenä tuet suorittamaamme tehtävää esimerkiksi tv-tuotantojemme avulla, jotka tavoittavat miljoonia katsojia Lähi-idässä Sat-7-kanavan kautta. Jäsenenä saat jäsenkirjeen sähköpostilla tai kirjeenä, joka seuraa, mitä järjestö saa aikaan. Jäsenmaksu on 15 € vuodessa.

"Rukoukseni ja toiveeni on, että Jumala tämän rahaston kautta tavoittaisi enemmän ihmisiä kuin mitä minä olen tavoittanut. Ja että sen toiminta olisi väline, jota Elämän Herra voi käyttää niin uskovien kuin ei-uskovien ihmisten pelastamiseksi ja uudistumiseksi."

(Frank Mangsin rukous vuodelta 1985, jolloin Ruotsin Mangsrahasto perustettiin. Mangsrahaston pöytäkirjat siirrettiin Frank Mangs Centerille 26.kesäkuuta 2003 puhj. Jonas Brandströmin johdolla.)